Följ Kaustik AB

Kaustik bjuder in till utbildning i GDPR

Nyhet   •   Okt 10, 2017 13:36 CEST

I maj 2018 ersätts nuvarande Personuppgiftslag (PUL) med EU:s dataskyddsförordning (GDPR). Den nya dataskyddsförordningen kommer att påverka alla branscher, företag och föreningar som hanterar personuppgifter.

Kaustiks GDPR-utbildning med inriktning mot assistans och omsorg ger dig grundläggande kunskaper kring behandling av personuppgifter samt de viktigaste förändringarna med anledning av den nya dataskyddsförordningen. Under utbildningsdagen ges möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra inom branschen samt tillfälle att lyfta frågor kring personuppgiftshantering. Vi går även igenom på vilket sätt ditt arbete i Aiai kommer att förändras i och med den nya förordningen.

Kursledare
Jonas Forzelius och Alexander Berger är advokater på Time Advokatbyrå. Time Advokatbyrå har arbetat med personuppgiftsfrågor i 17 år. Time är Advokatbyrå är specialiserad inom den juridik som uppkommer inom IT-relaterade verksamheter. Christofer Håkansson, produktägare på Kaustik – håller delen av utbildningen som rör arbetet i Aiai.

Målgrupp
Assistansanordnare med ansvar för dokumentation och personuppgiftshantering. Utbildningen riktar sig till både privat och offentlig verksamhet.

Tid och plats
15 november mellan kl 9.00-16.00. Utbildningen hålls i Kaustiks konferenslokaler på Kammakargatan 22 i Stockholm.

Kostnad
3 900 kronor exklusive moms.

Anmälan

Anmäl dig här

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera