Följ Kaustik AB

Kaustik värvar Christian Ljunge som VD

Pressmeddelande   •   Jul 12, 2018 15:05 CEST

Christian Ljunge blir ny VD för Kaustik AB

Christian Ljunge tillträder som ny VD den 17:e september. Han kommer närmast från Team Olivia där han är VD för koncernens största dotterbolag Nordström Assistans och Marknadsområdeschef för ett flertal bolag inom koncernen.

- Vi är väldigt stolta över att välkomna Christian som både besitter erfarenhet av framgångsrik bolagsutveckling och gedigen kännedom om omsorgsbranschen. Christian bidrar med värdefull kunskap och ett erfaret ledarskap inom omsorg, säger Magnus Berglind styrelseordförande i Kaustik.

Jag är otroligt glad över förtroendet att få komma till Kaustik som är ett unikt IT-företag med en imponerande historisk utveckling. Bolaget vilar på en stark värdegrund och bidrar med kunskap till omsorgssektorn i Sverige. Med sitt stora engagemang genom bland annat Full delaktighet under Almedalsveckan uppmuntrar man till viktig dialog om LSS-reformen. Som kollega på Kaustik får jag vara med och bidra till en fortsatt positiv resa, säger Christian Ljunge.

På tal om framtiden säger Christian:

- Kaustik ska fortsätta att vara ett IT-bolag i framkant och utveckla våra produkter i nära samarbete med våra kunder. Vi ska ta ytterligare steg för att bidra till översikt och effektivitet för kunderna i befintliga produkter. På lite längre sikt ser jag utökad produktportfölj och avancemang på nya marknader. Jag ser fram emot att arbeta nära såväl kunder som medarbetare!

För frågor kontakta Christian Ljunge (0707-78 79 48) eller Magnus Berglind (0706-95 33 70).

Kaustik utvecklar verksamhetsstödet Aiai (Administrativ Interaktiv Assistans över Internet) som effektiviserar administrationen och säkrar kontrollen av personlig assistans. Det webbaserade systemet har skräddarsytts för den som arbetar med eller brukar assistans. Aiai underlättar och automatiserar den omfattande administration som personlig assistans kräver, vilket innebär att användarna i högre grad kan fokusera på själva utförandet av assistansen. Med drygt 45 000 användare är Kaustik marknadsledande i Sverige vad gäller verksamhetssystem för personlig assistans.

Kaustik är ett IT-företag, men också ett kunskapsföretag som med ett genuint engagemang förmedlar kompetens och bidrar i angelägna frågeställningar inom området personlig assistans. Kaustik publicerar Aiai Magasinet, anordnar Akademi samt arrangerar en viktig mötesplats under Almedalsveckan vid namn Full delaktighet. Kaustik har även utvecklat produkten Omsorg24 som är ett skräddarsytt verksamhetsstöd åt HVB-hem och LSS-boenden.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.