Följ Kaustik AB

Nytt nummer av Aiai Magasinet

Pressmeddelande   •   Dec 06, 2017 11:35 CET

I veckan publicerar vi ett nytt nummer av Aiai Magasinet. Magasinet förmedlar information som har betydelse för och berör Aiai-användare. Delar av tidskriften ägnas åt viktiga förändringar knutna till Aiai. Andra delar berör vår omvärld och ämnen knutna till vår verksamhet. 

I detta nummer kan ni bland annat läsa intervjuer med Gunilla Malmborg som är ny utredare av LSS, Funktionsrätt Sveriges ordförande Lars Ohly och Nora Eklöv från Unga Rörelsehindrade. Därtill bjuder vi på senaste nytt från Kaustik och Aiai. Aiai Magasinet träffade Lars Ohly i oktober varför vi inte berör uppgifterna framkomna i samband med kampanjen #metoo.  

Vi önskar er en trevlig läsning!

Kaustik utvecklar verksamhetsstödet Aiai (Administrativ Interaktiv Assistans över Internet) som effektiviserar administrationen och säkrar kontrollen av personlig assistans. Det webbaserade systemet har skräddarsytts för den som arbetar med eller brukar assistans. Aiai underlättar och automatiserar den omfattande administration som personlig assistans kräver, vilket innebär att användarna i högre grad kan fokusera på själva utförandet av assistansen. Med drygt 45 000 användare är Kaustik marknadsledande i Sverige vad gäller verksamhetssystem för personlig assistans.

Kaustik är ett IT-företag, men också ett kunskapsföretag som med ett genuint engagemang förmedlar kompetens och bidrar i angelägna frågeställningar inom området personlig assistans. Kaustik publicerar Aiai Magasinet, anordnar Akademi samt arrangerar en viktig mötesplats under Almedalsveckan vid namn Full delaktighet. Kaustik har även utvecklat produkten Omsorg24 som är ett skräddarsytt verksamhetsstöd åt HVB-hem och LSS-boenden.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.