Följ Kaustik AB

Stort intresse för Branschbarometern Personlig Assistans

Pressmeddelande   •   Mar 20, 2019 15:21 CET

Som marknadens ledande leverantör av systemstöd kan Kaustik nu presentera exklusiv data. Informationen är anonymiserad och hämtad direkt ur Aiai vilket ger branschen en unik inblick i nuläget samt skillnader över tid.

Nästa vecka presenteras exklusiv statistik i Branschbarometern Personlig Assistans. Branschbarometern omfattar en generell marknadsbild av marknadsutvecklingen och flertalet samlade datapunkter i förhållande till bland annat kön, ålder och geografiskt område. Kaustik i har idag mellan 60-70 % av anordnarna inom personlig assistans vilket ger bolaget en unik statistik över branschen. 

- Det finns alltid ett generellt behov av statistik och mot bakgrund av marknadsutvecklingen och branschens skakiga tid är det viktigt att både göra nulägesanalyser och jämföra i det, berättar Christian Ljunge, VD Kaustik AB.

Branschbarometern Personlig Assistans presenteras under Leva & Fungera torsdagen den 28 mars. Föreläsningen inkluderar utvalda delar och slutsatser av statistiken i förhållande till den övergripande marknadsutvecklingen. Hela rapporten kommer att tillgängliggöras under våren.

Både kund- och samhällsnytta

- I och med andelen brukare och assistenter som använder Aiai har vi exklusiv information som vi vill dela med oss av. Vi vill att statistiken ska komma hela branschen till nytta och göra den användbar i vardagen. Det är viktigt för kunder att kunna jämföra sin egen verksamhet med branschen i stort, fortsätter Ljunge.

Statistiken är också viktigt ur ett samhällsperspektiv och visar såväl geografiska skillnader som åldersskillnader. 

- Vi hoppas att statistiken ska kunna bidra positivt i branschdialogen och genom att lyfta frågorna göra skillnad på sikt, avslutar Christian Ljunge. 

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.